Exco baru fokus projek lebuh raya rakyat

webmaster

KOTA BHARU: Projek Lebuh Raya Rakyat di Machang antara projek mega di bawah kerajaan negeri yang diberi keutamaan anggota Exco baru.

Pengerusi Jawatankuasa Kerjaraya, Infrastruktur dan Utiliti, Azami Mohd Nor berkata, selain itu tumpuan diberi terhadap penstrukturan semula industri bekalan air dan pembinaan stadium di Bukit Merbau Pasir Puteh.

Katanya, pertemuan dengan Exco yang bertanggungjawab ke atas Kerjaraya penggal lepas, Dato’ Hanifa Ahmad telah diadakan.

“Hasil pertemuan itu membolehkan saya mendapat maklumat secara umum mengenai perkembangan projek tersebut.

“Malah kita akan mendapatkan maklumat lebih terperinci daripada pihak pengurusan Lebuh Raya Rakyat, Baldah Tayyibah.

“Perkara ini masih baru kepada saya kerana tidak pernah terlibat secara langsung sebelum ini,” katanya di sini.

Bagaimanapun kata beliau kerajaan negeri yakin bahawa projek yang bermula di Berangan Mek Nab ke Bukit Tiu dapat disiapkan mengikut jadual. – HARAKAHDAILY 28/5/2018

Silakan share jika bermanfaat....Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

SUK hanya laksanakan titah istana

KOTA BHARU – Larangan terhadap Husam Musan dan Wan Abdul Rahim Wan Abdullah daripada memasuki semua jabatan di bawah pentadbiran Kerajaan Kelantan adalah titah istana. Setiausaha Kerajaan Kelantan, Datuk Nazran Muhammad berkata, beliau bagaimanapun tidak mengetahui alasan larangan itu dikenakan terhadap kedua-dua pemimpin berkenaan. “Sebab (mereka) dihalang, saya tidak tahu. […]

Subscribe US Now