Projek perumahan RM90 juta di Kota Jembal

webmaster

KOTA Jembal yang terletak tidak jauh daripada kediaman Allahyarham Tok Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat bakal berubah wajah tidak lama lagi.

Projek perumahan bercampur bernilai RM90 juta akan menempatkan 242 unit rumah bakal dibangunkan di kawasan tersebut.

Projek itu biar pun baru dipecah tanah hari ini, namun mendapat sambutan menggalakkan, di mana lebih 60 peratus projek fasa pertama berjaya dijual.

Pengerusi Jawatankuasa Kerajaan Tempatan, Perumahan, Belia dan Sukan Negeri, Datuk Abdul Fattah Mahmood berkata, permintaan rumah di Kelantan semakin meningkat sekarang.

Katanya, projek Kota Jembal mendapat permintaan tinggi kerana kedudukannya strategik antara Kota Jembal, Kubang Kerian dan Bachok.

Turut hadir pada program itu Pengerusi SPP Development Sdn Bhd, Datuk Hassan Mahmood dan Ketua Pegawai Eksekutif Perbandanan Kemajuan Iktisad Negeri Kelantan, Datuk Dr Wan Zawawi Wan Ismail.

Silakan share jika bermanfaat....Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Abaikan Penghinaan, Teruskan Membantu Rohingya!

BAYAN LINNAS SIRI KE-113 : ABAIKAN PENGHINAAN, TERUSKAN MEMBANTU ROHINGYA! Ditulis oleh Umar Mukhtar Mohd Noor Diterbitkan: 12 September 2017   Mukadimah Dalam seminggu dua ini, kita semua kembali dikejutkan dengan tragedi berdarah; etnik Rohingya dibantai dahsyat selepas beberapa siri kekejaman sebelum yang sukar untuk digambarkan. Hanya mereka yang merasainya sahaja […]

Subscribe US Now