Pusat Belia Kelantan jadi kenyataan

webmaster

KOTA BHARU: Hasrat mewujudkan Pusat Belia Kelantan yang tertangguh beberapa tahun sebelum ini akan menjadi kenyataan pada 26 Disember ini.

Pengarah Urusetia Belia dan Sukan (U-Bes), Ustaz Nasruddin Mahmud Muhaidin berkata, perancangan Pusat Belia dibuat semasa era mantan Pengarah U-Bes, Abdul Aziz Yunus dan Ustaz Ahmad Fadhli Shaari.

Katanya, selepas Pilihan Raya Umum (PRU) ke-14 usaha itu digerakkan semula anggota Exco, Ustaz Wan Roslan Wan Hamat.

“Ia dicetus semula melalui resolusi sesi sumbang saran yang diadakan sebelum ini membabitkan pelbagai pihak.

“Maka dicadangkan tingkat atas Medan Usahawan Kota Bharu berhampiran Stadium Sultan Muhammad Ke IV dijadikan Pusat Belia Kelantan,” katanya di sini.

Sehubungan itu kata beliau majlis letak kerja dan pelancaran logo Pusat Belia Kelantan akan disempurnakan Timbalan Menteri Besar Dato’ Mohd Amar Abdullah. Rabu hadapan. – HARAKAHDAILY 20/12/2018

http://www.harakahdaily.net/index.php/berita/9169-pusat-belia-kelantan-jadi-kenyataan

Silakan share jika bermanfaat....Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

PKINK Bangunkan Hospital Patuh Syariah Di Machang

KOTA BHARU: Perbadanan Kemajuan Iktisad Negeri Kelantan (PKINK) dan Kumpulan SAKATA Sdn Bhd menandatangani perjanjian bagi cadangan pembangunan bersama Estet Sungai Bagan, Machang dalam usaha berterusan membawa kemajuan dan pembaharuan bersama di negeri ini. Kerjasama diantara dua pihak tersebut melibatkan kos sebanyak RM6 ratus juta yang dibina di atas tanah […]

Subscribe US Now