YAB Menteri Besar Kelantan Menyeru Rakyat Untuk Solat Istisqa’

webmaster

Keadaan kesihatan YAB Menteri Besar Kelantan pada hari ini sangat baik dan beliau sempat berpesan kepada saya tadi agar seluruh rakyat Negeri Kelantan dapat menjaga kesihatan khasnya pada cuaca yang semakin panas ketika ini.

Beliau turut mengharapkan agar solat sunat Istisqa’ yang bakal diadakan di Padang Hoki bersebelahan Padang Perdana pada jumaat 22 April 2016 nanti dapat dihadiri oleh sekalian rakyat bagi memohon kepada Allah agar diturunkan kerahmatan-Nya secara berpanjangan.

Walaupun YAB Ustaz Dato’ masih lagi berada di wad HUSM untuk rawatan susulan, namun beliau tetap mengambil tahu situasi rakyat dan turut menyampaikan salam kepada semua.

Buat masa ini, pihak Pejabat Menteri Besar Kelantan mengharapkan agar tiada sebarang ziarah dibuat bagi memberi kerehatan sepenuhnya kepada YAB Menteri Besar.

Mohd Asri Mat Daud
Setiausaha Akhbar YAB Menteri Besar Kelantan
7 Rejab 1437/ 15 April 2016

Silakan share jika bermanfaat....Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

MB Kelantan sudah mampu jamah makanan

KOTA BHARU: Menteri Besar Kelantan, Ustaz Datuk Ahmad Yakob kini semakin sihat dan sudah mampu menjamah makanan. Walaupun masih lagi berada di wad ICU Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) di Kubang Kerian, namun beliau dilihat semakin bertenaga. Petang tadi beliau turut dilawati Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid […]

Subscribe US Now