50,000 dijangka hadiri munajat

webmaster

KOTA BHARU: Kira-kira 50,000 rakyat dijangka memenuhi Stadium Sultan Muhammad Ke-1V pada awal pagi 8 Mei ini dalam misi mempertahankan kerajaan negeri.

Program munajat dan solat hajat itu sering diadakan setiap kali menjelang Pilihan Raya Umum (PRU), yang menyaksikan kehadiran puluhan rakyat Kelantan biar pun diadakan awal pagi.

Setiausaha Badan Perhubungan PAS Negeri Kelantan, Dato’ Che Abdullah Mat Nawi berkata, program itu akan bermula jam 4.30 pagi yang dihadiri semua pimpinan PAS, pendokong Islam dan rakyat Kelantan.

“Semua rakyat Kelantan dijemput menghadiri program itu untuk sama-sama kita mempertahankan kerajaan negeri di bawah pimpinan ulama.

“Dianggar seramai 30,000 sehingga 50,000 rakyat Kelantan dijangka hadir pada program itu,” ujarnya pada sidang media di Pejabat Perhubungan PAS Kelantan hari ini. – HARAKAHDAILY 2/5/2018

Silakan share jika bermanfaat....Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ustaz Ahmad angkat sumpah MB Kelantan

KOTA BHARU: Pesuruhjaya PAS Kelantan, Ustaz Dato’ Bentara Kanan Ahmad Yakob hari ini mengangkat sumpah sebagai Menteri Besar Kelantan. Beliau mengangkat sumpah di hadapan Pemangku Raja Kelantan di Istana Negeri kira-kira jam 11.30 pagi tadi. “Saya dianugerah watikah pelantikan oleh Pemangku Raja untuk mengurus dan mentadbir negeri pagi tadi. “Kita […]

Subscribe US Now