Perjanjian penstrukturan bekalan air

webmaster

KOTA BHARU: Kerajaan Kelantan menunggu tempoh yang sesuai untuk diadakan Perjanjian Penstrukturan Semula Industri Perkhidmatan Bekalan Air di negeri itu.

Timbalan Menteri Besar, Dato’ Mohd Amar Abdullah berkata, perkara itu sebelum ini terpaksa ditunda seketika kerana menghadapi Pilihan Raya Umum ke-14.

“Kebetulan kerajaan baharu pula tadbir Pakatan Harapan. Tentu menteri yang baru nak semak dahulu berkaitan perjanjian dan ia memerlukan masa,” ujarnya kepada pemberita ketika ditemui di persidangan Dewan Undangan Negeri hari ini.

Mohd Amar juga berkata, projek bekalan air memerlukan dana yang besar, di mana tidak ada negeri yang boleh berdikari. – HARAKAHDAILY 23/7/2018

http://www.harakahdaily.net/index.php/berita/7490-perjanjian-penstrukturan-bekalan-air

Silakan share jika bermanfaat....Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kerajaan PH diminta laksana projek di Kelantan

KOTA BHARU: Kerajaan Pakatan Harapan (PH) diminta meneruskan projek-projek yang telah diluluskan kerajaan Persekutuan sebelum ini di Kelantan. Pemangku Raja Kelantan, Dr Tengku Muhammad Fa-iz Petra Ibni Sultan Ismail Petra bertitah antaranya projek menaik taraf Lapangan Terbang Sultan Yahya Petra. Selain itu, projek Central Spine Road (CSR), Lebuh Raya Pantai Timur […]

Subscribe US Now