Sekitar Majlis Sambutan Visit Malaysia dan Visit Kelantan Year 2020 di Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra Kota Bharu, Kelantan.

webmaster

Pengerusi Jawatankuasa Perpaduan Masyarakat, Kebudayaan, Warisan dan Pelancongan Negeri Kelantan, YB. Mejar (B) Dato’ Hj. Md Anizam Bin Ab Rahman turut menyertai acara sambutan yang diadakan di Lapangan Terbang Sultan ismail Petra, Kota Bharu, Kelantan.

Antara aktivti-aktiviti diadakan petang tadi;

– Pemberian ‘Kain Semutar’ dan Pemberian Goodies Tahun Melawat Malaysia dan Tahun Melawat Kelantan 2020 kepada semua penumpang yang tiba
– Persembahan Kebudayaan Artis JKKN
– Persembahan Seni Silat Tari
– Pengiring Berbusana Tradisi Lengkap JKKN
– Sidang Media bersama Tourism Malaysia Wilayah Timur.

Turut hadir bersama, Pengarah Tourism Malaysia Wilayah Timur, Pengarah MOTAC Kelantan, Pengarah Perbadanan Muzium Kelantan, Ketua Penolong Setiausaha (Kebudayaan dan Pelancongan) Pengurus Lapangan Terbang Sultan Ismail, wakil JKKN dan wakil-wakil penggiat pelancongan Kelantan.

#visitkelantanyear2020
#visitmalaysia2020
#familyfoodfestival
#kelantandihati
#ilovekelantan

Silakan share jika bermanfaat....Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

KERAJAAN NEGERI KELANTAN SEDIA KE LAUTAN HIJAU

oleh Norzana Razaly Permulaan tahun 2020 menjelma diserikan oleh pengumuman YAB Menteri Besar Kelantan, Ustaz Dato’ Bentara Kanan, Hj, Ahmad Yakob mengenai Strategi Lautan Hijau di dalam Amanat Khasnya kepada penjawat awam Negeri Kelantan di Dewan Jamuan Utama, Kota Darul Naim pada 2 Januari 2020. Setelah berjaya mempraktikkan dasar Membangun […]

Subscribe US Now