Suarasa Gentera Urusetia Belia Sukan dan NGO

webmaster

60 anak muda yang mengikuti program Generasi Sejahtera Kelantan (Gentera) berinteraksi langsung bersama exco belia dan sukan Kelantan, Ustaz Wan Roslan Wan Hamat dalam slot Suarasa Gentera.

Pelbagai isu dibincangkan secara dua hala menyentuh dunia belia seperti kepimpinan, sukan dan perkongsian dasar-dasar kerajaan.

Mereka juga mengambil peluang mengemukakan idea dan pandangan kepada kerajaan bagaimana untuk menangani isu pengangguran, isu bagaimana pelajar tahfiz mampu berada bersama masyarakat dan beberapa isu yang berlaku dalam negeri Kelantan.

Mereka melahirkan rasa teruja kerana dapat berbicara secara langsung dan rapat dengan pimpinan kerajaan negeri yang sudi mendengar pandangan dan idea mereka.- FB UBES 6 OKT 2018

https://www.facebook.com/urusetiabeliasukan/posts/1951112078260611

Silakan share jika bermanfaat....Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kelantan tingkat ‘sosio taqwa’ rakyat

KOTA BHARU: Kerajaan Kelantan akan mempertingkatkan program bagi meningkatkan prestasi ‘sosio taqwa’ rakyat. Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Insan, Pendidikan, Pengajian Tinggi dan Teknologi Maklumat negeri, Dato’ Dr Mohamed Fadzli Hassan berkata, antaranya berkaitan agama, kebersihan, ekonomi dan budaya. “Sebagai contoh sejauh mana kefahaman rakyat terhadap Dasar Membangun Bersama Islam. Adakah indeksnya rajin […]

Subscribe US Now